Mobile Java games spelen

GameShock.nl

Ben je op zoek naar leuke mobile java games die jij kunt spelen op je telefoon of smartphone? Hier vind je allerlei soorten spelletje in verschillende soorten genres die vast en zeker leuk voor jou zijn. Download ze gratis of bestel ze online.

Delta Corps Java game

De daadwerkelijke essentie van het spelletje is overleven. Jouw taak is de vijand uit te schakelen in de lucht, zee of op de grond. Dit doe je door je helikopter te voorzien van heftige wapens waaronder raketten, gatling guns en nog veel meer. Naarmate je in het spelletje vordert zul je merken dat je wapens steeds heftiger worden. Op deze manier zul je de vijand nog eerder uit kunnen schakelen. Maar de vijand laat zich ook kennen door UFO's op je af te sturen en tanks die je uit de lucht proberen te beschieten.

Enduro Champ Java spelletje op de mobiel

Denk jij dat je het in je hebt Werelds beste motorcrossers te verslaan? Enduro Champ test je cross skills door je te laten racen op de meest moeilijke banen. Het Java spelletje maakt het zeer leuk door afwisseling te bieden. Het is ondertussen wel te benoemen als een antieke game, maar dit mag de pret niet drukken. Enduro Champ is een van de Java games die leuk blijven. Hou je concentratie er goed bij en probeer niet op tegen obstakels aan te rijden. Probeer de tegenstanders te verslaan door verstandig te racen. Zo moet je niet continue het gas in houden maar zul je ook tactisch de bochten moeten nemen door af te remmen. Zo kan je de korte bocht nemen om vervolgens je tegenstander in te halen.
 

Medieval Shark

Haaien zijn op zich al gevaarlijke beesten. Al helemaal als je er e..

meer info
Vlieg spelletje TU-46

Vlieg met een zeer realistisch vliegtuig en zorg dat je veilig land..

meer info
The Strangers 3

Schieten doe je met de muis, herladen met de spatie knop en S gebru..

meer info
Cannon Basketball 2

Canon basketbal 2 is een van de meer populaire Java spelletjes op h..

meer info